Út az Örömteli élet felé

,,Hordozd a gyertyát, lángoljon benned, annyian várják, oly sok szív fáj. Törd át az éjjelt, hagy lássák fényed, tartsd a gyertyát, mert szükség van rá. Óvd a lángját, mert szükség van rá."

(Magyar Continental Singers)

Az év tavaszán Isten a fenti sorok segítségével indított útnak, melynek eredményeként született meg az Örömteli élet. A kezdeti nehézségek leküzdése után napról napra körvonalazódni látszottak a dolgok, és kirajzolódott egy kép, így már csak a megvalósítás maradt hátra. Amikor még csak tervezgettem, és elindultam ezen az úton, meg sem mertem gondolni, hogy rövid időn belül milyen sokan fogtok csatlakozni hozzám, és, hogy mennyire sokat fogok kapni ezáltal. Mára már azt érzem, az én "szerelemgyermekem" lett az Örömteli élet.

Kezdetben nem jelöltem ki célközönséget. De mindeközben úgy hozta az élet, hogy hétről hétre figyelmem fókuszába kerültek azok az emberek, akik életük egy korai szakaszában gyermekként, vagy életük egy későbbi szakaszán, felnőttként, lelkileg megrázó, fájdalmakkal teli eseményeken, veszteségeken mentek keresztül, és a mai napig ezek árnyékában élnek. Ahogy telt az idő egyre közelebb kerültek hozzám ezek az emberek, az őket érintő problémák, problémáik körül keringő kérdéskörök, melyek között vannak olyanok, amelyek egyáltalán nem idegenek és ismeretlenek számomra, mert életem egy korábbi szakaszában, vagy szakaszaiban nekem is szembe kellett néznem hasonló nehézségekkel. Múltam kapcsán azt kezdtem érezni, hogy ők azok, akiknek a legtöbbet tudok átadni a múltban szerzett tapasztalataimból, ugyanakkor ők azok, akiknek a legnagyobb szükségük van arra, hogy valamiféle vezérfonalra találjanak, mely segít a múltbeli sérelmek feldolgozásában, visszaadja elvesztett hitüket, és utat mutat, mely elvezet az örömteli élet felé.  

...Többen vagytok, akik segítségért fordultatok hozzám ... és vannak köztetek olyanok is, akikkel rövid idő alatt nagyon szép eredményeket sikerült elérnünk. Együtt! Közös erővel! Ezt azért tartom fontosnak kiemelni, mert a héten többen is voltatok, akik úgy fogalmaztatok, hogy : ,, Hála Neked..."! Nagyon szépen köszönöm a sok kedvességet, amit kapok Tőletek, de én arra kérlek Benneteket, hogy legyetek hálásak Önmagatoknak is, legalább annyira, mint nekem. Mégpedig azért, mert Ti vagytok, akik küzdötök, minden erőtökkel és kitartásotokkal! Tudom, időnként nagyon nem tetszik egy-egy aktuális feladat, gyakorlat, de végzitek hősiesen! Én csak az utat mutatom, és azt teszem, amit tennem kell. Azt, amire elhívást kaptam. És örömmel teszem!

Lehet, hogy nem tartotok még ott, ahol szeretnétek, de gondoljatok arra, hogy minden egyes nappal távolabb vagytok attól a ponttól, ahonnan indultatok, és közelebb célotok felé! Időnként lehet úgy érzitek, fogytán az erőtök ... érthető! Az éj után jön egy új nap, amikor lehetőség van újult erővel nekivágni az útnak!

Ezen az oldalon olyan tartalmakat találtok majd, amelyek remélem segítségetekre lesznek céljaitok elérésében!

És ahogy eddig tettem, továbbra is nagyon drukkolok Nektek! :) 

Amikor megszületett az Örömteli élet, és nem sokkal később kitűztem célul az Örömteli Élet Életmód Program kidolgozását, a saját életemben is jelentős életmódbeli változásokat vezettem be. Hiszen nem beszélhetünk Örömteli életről egészség, és egészségtudatosság nélkül.