Bemutatkozás

Szeretettel köszöntelek!


Röviden szeretnék bemutatkozni! Végh Viktória vagyok, pszichológus. Középiskolai tanulmányaimat a Medgyessy Ferenc Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola tánc tagozatán végeztem, majd idővel a Debreceni Egyetem pszichológia szakos hallgatója lettem. A BA képzés befejezése után, a Pszichológiai Intézet MA képzésére nyertem felvételt.

Az BA képzés befejezését követően egy Gyermekvédelmi Intézménynél dolgoztam pszichológus gyakornoki pozícióban, majd ezt követően egy segítséggel élők nappali intézményébe vezetett utam, ahol jelenleg is dolgozom.

Szabadidőmben szívesen veszek részt hivatásomhoz kapcsolódó képzéseken, tréningeken, illetve érdeklődési területeimhez kapcsoló kutatásokat, vizsgálatokat végzek. 

Mivel fontos szerepe van az életemben a segítségnyújtásnak, ezért szabadidőmben szívesen vállalok önkéntes tevékenységeket beteg embereket segítő alapítványoknál, látogatok el kórházak fekvőbeteg- ellátó osztályaira.

4 éves korom óta szenvedélyem a tánc, kisebb megszakításokkal ugyan, de elmondhatom, hogy áttáncoltam eddigi életem. Nemcsak, mint önkifejezési formaként volt jelen életemben a tánc, hanem egy biztos kapaszkodót is jelentett életem válságos időszakaiban. A mai napig életem meghatározó része.