Örömteli élet Életmód program

2017.-ben született meg az Örömteli élet Életmód Program.

A program saját tapasztalataim, a pozitív pszichológia legjelentősebb elméletei,  boldogságkutatások eredményei, és egészségtudományi vizsgálatok eredményei alapján összeállított életmód program, melynek célja az, hogy elvezessen a testileg-lelkileg egészséges örömteli élethez. A program célja továbbá, élhetőbbé és élvezhetőbbé varázsolni azoknak az életét is, aki fizikai és/vagy lelki betegségekkel küzdenek. Célom rávilágítani, hogy van kiút! Szeretném visszaadni az emberek elveszett hitét! Illetve szeretnék rávilágítani arra is, hogy, ha minden nap tesz érte az ember, dolgozik azon, hogy örömteli élete legyen, a munkájának meg lesz a gyümölcse.

Az örömteli élet nem tökéletes életet jelent. Azt hiszem, ahányan vagyunk, mindannyian másképp fogalmaznánk meg azt, hogy mit is jelent valójában az örömteli élet, és milyen is az. A számos különböző elképzelés mellett abban azt hiszem mindannyian egyetértenénk, hogy az az ember, aki örömteli életet él, örül annak, hogy él, szereti az életet, látja benne az értéket, örömöket. Persze mindannyiunk életében előfordulhat az sajnos, hogy átmenetileg elvesznek a célok, az örömök, és elfogy az erő. Hiszen mindannyian ki vagyunk téve az élet megpróbáltatásainak. Fájdalmak, félelmek, veszteségek, betegségek, és még sorolhatnám. Ezek mind életünk velejárói. Az élet viharának kereszttüzében olyankor nem látjuk a kifelé vezető utat, a fényt, a megoldást. És sajnos az is előfordulhat, hogy eltűnnek a segítő kezek. Épp ezért, egy célom volt az, hogy a program segítséget nyújthasson a legkilátástalanabb helyzetekben is. A programban fontos szerepe van a helyzetekkel, érzelmekkel való megküzdésnek, a valósághű észlelésnek. A hangsúly az itt és a most-on van, a személyes növekedésen, és fejlődésen. 

Az Örömteli élet egyfajta életstílus, mely némi tanulással, és sok-sok gyakorlással bárki számára elsajátítható, aki célként tűzi ki azt, és tesz is érte!

(A program egy része elérhető válik az oldalon! Aki a teljes programot szeretné megismerni, online tanfolyam és e-book formájában hamarosan hozzájuthat!)

Legyen örömteli az élete!