Örömteli élet a Life Carrel

Szeretném megmutatni Nektek azt a webáruházat, amely nagyon fontos szerepet tölt be az életemben. Korábban, amikor rászántam magam az életmódváltásra, étrendkiegészítők tömkelegét teszteltem, és beleestem abba a csapdába, hogy azt gondoltam, a drágább jobb. Nagyon hálás vagyok azért, hogy rátaláltam a Life Carre, és meggyőződhettem afelől, hogy ez nem így van. Hálás vagyok azért, hogy ma már nem csak a saját, hanem a szeretteim, barátaim és ismerőseim mindennapjait is egészségesebbé varázsolhatom! Nincs nagyobb öröm annál, mint mikor sikerül elérned azt, hogy szeretteid életminősége javulni kezd! Az örömtől csillogó szemek kíséretében kimondott köszönöm nekem mindennél nagyobb öröm volt, és a minőség leginformatívabb mércéje. 

Napjainkban elmondható az, hogy életünk részévé vált a túlhajszoltság, szellemi kimerültség, stressz és az ezzel járó enerváltság, ingerlékenység és legyengült immunitás. Ezek, ha hosszú időn keresztül fennállnak, akkor fizikai és szellemi károkat okozhatnak. A tartós stressz növeli a szervezet gyulladásszintjét, szorongás, depresszió, alvászavar...

A vizsgaidőszak, vagy akár egy-egy feszített időszak a munkahelyen, több szempontból megterhelő időszak a szervezetre nézve. Ilyenkor tartósan és fokozottan ki vagyunk téve a stressznek, és egyéni eltéréseket mutatunk abban a tekintetben, hogy ki hogyan tud megküzdeni vele. A krónikus stressznek egy idő után egyértelmű jelei, tünetei vannak, melyek...

Amikor a piacon lévő étrend-kiegészítők után kutattam, és azokat tanulmányoztam, akkoriban bukkantam rá a Life Care-ra. Előtte nem hallottam róla, így háttér ismeretekkel nem rendelkeztem.

Life Care még 2006 óta kifejlesztett egy programot a társadalmi felelősségre, ami a vállalat magatartását irányítja minden érdekelt féllel szemben: partnerek, munkavállalók, beszállítók, közösség, környezetvédelem, részvényesek.

A Life Care portfólióban szereplő termékek prémium termékek, amiket a világ legfontosabb BIO kozmetikum, étrend kiegészítő és mosó- és tisztítószer gyártói fejlesztettek ki. Minoségük független szervek által nemzetközileg elismert bizonyítványok támasztják alá, mint a BDIH vagy ECOCERT és az Egészségügyi Minisztérium Romániában.
A BDIH szabvány...

A Life Care Corp. az első olyan román BIO vállalat, amely 2005-ben hazai szinten kozmetikai termékeket, mosó- és tisztítószereket és táplálékkiegészítőket forgalmaz, amelyek mind nemzetközileg elismert termékmárkák. A vállalat alap ötletei már a kezdetektől fogva: az egészséges élet támogatása, másokkal szembeni felelősség és a természet óvása.