Lelki egészség

Amikor anno azt kutattam, hogy hogyan lehet egy traumatikus múlttal rendelkező embernek elérni azt, hogy Örömteli élete legyen, mit és hogyan kell csinálni ennek érdekében, bukkantam rá és ismerkedtem meg a RAR, vagyis a Reticuláris Aktiváló Rendszer rejtelmeivel.

Az alábbi gombra kattintva megnyílik a ,,Higgy az élet értelmében" c. cikkem! Kérlek olvasd el figyelmesen, és hidd el, minden egyes szava érvényes a Te életedre is!

Vannak, akik hosszú évek óta súlyos terheket, fájdalmakat cipelnek magukkal mindennapjaik során, s ezek árnyékában élnek. Ők tudják, hogy ez azt jelenti, hogy a múlt fájdalmai, lelki sebei, nem csak a múltra nyomják rá bélyegüket, hanem képesek a jelen meghatározóivá is válni. Hogy mi történik ennek során? Életben tartják magukban a fájdalmat, ami...

Évekkel ezelőtt életutam kapcsán rendkívül fontos volt számomra az, hogy választ kapjak a következő kérdésre: egy traumatikus életúttal rendelkező személy mit kezdhet a múltban történtekkel, az átélt veszteségekkel, sérelmekkel, fájdalmakkal. Mit tehet a boldogsága érdekében? Egyáltalán lehet-e valaha boldog?