Soha ne add fel önmagad!

2018.08.26

Utam során többször megtapasztaltam azt, hogy nem előny a mai világban ha céljaid vannak, ha elszánt vagy, és teszel is céljaidért nap, mint nap! Nem mindig előny az sem, ha más vagy, mint a környezetedben lévők többsége. Ha azt szeretnéd, hogy elfogadjanak, akkor rákényszerít az élet arra, hogy álarcot viselj, és úgy tegyél, ahogy azt tőled elvárják. Olyan legyél, mint akik az élen állnak és diktálnak. Nem marad más választása az embernek olykor, mint az, hogy beálljon a sorba. Megpróbálhatjuk, ideig-óráig akár működhet is... de sokáig nem.. mert az nem TE vagy! És végül nagy árat kell fizetni érte! Mert, ha mosollyal az arcunkon is vágunk neki mindegy egyes napnak, hogy eleget tegyünk az elvárásoknak... a szervezetünket hosszútávon nem tudjuk becsapni! A szervezetünk nagyon hamar jelez. 

Megtanultam, hogy soha sem érdemes feladni a céljaink, és úgy tenni, mintha olyanok lennénk... amilyenek nem vagyunk. Az élet túl rövid ahhoz, hogy más életét éljük, és senki és semmi nem ér annyit, hogy elveszítsük az egyéniségünket, nem utolsó sorban az egészségünket! Aki fontos, aki szeret, az úgy szeret, ahogy vagy, és az veled örül, ha sikereket érsz el! 

Te csak menj, és küzdj az álmaidért, és meglátod, az élet küld hozzád útitársakat, akik veled mennek az úton, osztozva örömödben!

Hálás vagyok minden útitársamért!