Life Care- Társadalmi részvétel

2018.01.06

Life Care még 2006 óta kifejlesztett egy programot a társadalmi felelősségre, ami a vállalat magatartását irányítja minden érdekelt féllel szemben: partnerek, munkavállalók, beszállítók, közösség, környezetvédelem, részvényesek. 

A Life Care politika alapja a folyamatos oktatás és a személyes fejlődés ösztönzése, közösséggel szembeni felelősség, kollégák támogatása, és mindenek előtt, az üzlet és a termékek etikus és őszinte promotálása, mind a BIO szellemében.

A Life Care CSR politikája 3 részre koncentrálódik: oktatás, környezet és szociális.

Románia piacvezetőjeként, Life Care úgy érezte, hogy aktívan részt kell vennie a fogyasztó oktatásában, bizonyos használt termékek szervezetre való hatását illetően. A Life Care termékek fogyasztásával visszatérünk a természetben, ami nem más, mint a saját fejlődésünk mint közösség és a kulcs a jobb élethez.

Állandó tevékenységként, a vállalat elkötelezett amellett, hogy anyagi és erkölcsi támogatást nyújtson civil szervezeteknek, amelyek lobbiznak az egészséges életért, ahhoz, hogy segítség a társadalomban való beilleszkedést azoknak, akik különleges bánásmódot igényelnek, illetve oktatási szervezeteknek. Itt megemlítenénk a: Asociatia Oameni Sanatosi vagy a Fundatia Pentru Voi szervezeteket.

A vállalat támogatásra szánt költségvetésének nagy részét olyan sport eseményekre szánják, melyek ösztönzik a teljesítményt és fegyelmet, két tulajdonság, amely teljességben tükrözi a Life Care aktivitását. Judo, tánc, atlétika és torna bajnokságok csak egy része azoknak az eseményeknek, amelyeken a vállalat rendszeresen részt vesz.

A természet iránti tisztelet nyílvánvalóan egy érték, amit a Life Care promotál mindenben, amit tesz, a forgalmazott termékeivel kezdve, amiknek a csomagolása biológiailag lebontható, és amelyek tartalma teljesen természetes/BIO, egészen olyan tevékenységekig, melyek ösztönzik a biológiai termesztések jogszabályozását.

A társadalmi felelősség számunkra egy irányítási folyamat, amin keresztül egy fenntartható és hatékony társadalom fejlődéséhez szeretnénk hozzájárulni.