Energia, koncentráció, vitalitás- és sikeres vizsgaidőszak

2018.02.05

A vizsgaidőszak, vagy akár egy-egy feszített időszak a munkahelyen,  több szempontból   megterhelő időszak a szervezetre nézve. Ilyenkor tartósan és fokozottan ki vagyunk téve a stressznek, és egyéni eltéréseket mutatunk abban a tekintetben, hogy ki hogyan tud megküzdeni vele. A krónikus stressznek egy idő után egyértelmű jelei, tünetei vannak, melyek a következőek lehetnek: enyhébb vagy súlyosabb gyomorpanaszok (hányás, hasmenés), szédülés, gyakori fejfájás, alvászavarok, koncentrációs nehézségek, szorongás, étvágytalanság és fogyás vagy éppen fokozott étvágy és hízás.... stb.

Vannak, akik a fent említett időszakokat egészségkárosító viselkedésekkel próbálják átvészelni, ilyen például a mértéktelen dohányzás és kávéfogyasztás, energiaitalok fogyasztása, agyi teljesítményfokozók, illetve gyógyszerek szedése. 

Én ezek helyett a képeken látható két készítményt teszteltem a mögöttem álló időszakban. 

A Magic Energy Bio Coffee-t röviden "Egészséges kávénak" hívom. Mivel az egészségre különleges hatást gyakorló összetételt, a kizárólag organikus gazdálkodásból származó BIO arabica kávét és BIO ganodermat, valamint BIO ginsenget és a BIO kukoricaszirupot tartalmaz. Az összetevők 100%-ban BIO eredetűek, amely plusz garancia a minőségre és az egészségre. A ganoderma és a ginseng tonizál, energizál, csökkenti a fáradtságérzetet, javítja a szív- és érrendszer működését. Emellett az immunrendszer erősítéséről, és az öregedés folyamatának lassításáról is ismert.

Hogy biztosra menjek, kipróbáltam hozzá a A Life Impulse® Lecithin Plus-t, lecitin tartalmú táplálékkiegészítőt. A szójalecitin természetes hatóanyag, amely közül a legfontosabb a foszfatidilkolin, amelyet már régen is vizsgáltak a pozitív hatásai miatt, amelyet a szív-és érrendszeri betegségekre és az öregedés során megjelenő kognitív hanyatlásra gyakorolt. Hosszútávon szabályozza a vérlipid szintet. A lecitinről köztudott, hogy serkenti a memóriát, javítja a tanulási képességet, és fenntartja az optimális keringési funkciókat. A lecitin komoly segítség lehet a komolyabb szellemi tevékenységek esetén. Támogatja az idegsejtek megfelelő tápanyaghoz jutását, és optimalizálja a központi idegrendszer teljes működését.

Azt tapasztaltam, hogy a hajnali ébredés, utazás és munka mellett is, hatékonyan tudtam tanulni. Nem okozott gondot a koncentráció még a nap vége felé sem, pedig korábban ez rám nem volt jellemző. Mióta ezekre a pozitív tapasztalatokra szert tettem, nem múlik el nap Magic Energy Coffe és Life Impulse® Lecithin Plus nélkül. Nagyon hálás vagyok, mert nem csak abban voltak segítségemre, hogy könnyebben át tudjam vészelni a vizsgaidőszakot, és jól tudjak teljesíteni, hanem segítséget kaptam a főzött kávéról való leszokásban is, inkább az egészséges változatot választottam. :)

Webáruházunk az alábbi linkre kattintva elérhető!