Egy újabb nagy találkozás...

2018.07.07

Az Örömteli élet megszületésekor, még csak nem is sejtettem, hogy milyen sokat fogok kapni általa. Több nagyon értékes kapcsolattal gazdagodott az életem. Feledhetetlen élményeket szereztem, és lélekközeli pillanatokat élhettem át, általatok, amikért nagyon hálás vagyok. 

Sok kedves szót, és elismerést kaptam Tőletek, amik persze nagyon jó érzéssel töltöttek el, de időről-időre fontosnak tartottam elmondani azt, hogy én legalább annyit kaptam és kapok Tőletek, mint Ti tőlem. 

A legnagyobb ajándékot mindig az jelentette, amikor azt láttam, hogy eredményes amit csinálok, és sikerült visszaadni a hitet egy-egy kilátástalan helyzetben, sikerült segítenem egy-egy jobb állapot elérésében. 

Köszönöm ezeket az élményeket Nektek! 

Vagytok többen, akikkel mély és bensőséges kapcsolat alakult ki közöttünk. 

Itt szeretném megemlíteni azt a kislányt, és anyukáját, akivel a tavalyi év során kerültem kapcsolatba. Hiszem azt, hogy nagyon sok minden vár még ránk, és sok értékes, és örömteli pillanatot fogunk még megélni együtt. Hónapokig csak terveztük a találkozást, valami mindig történt, ami a találkozásunk útjába állt, de június 29.-én álmunk valóra vált. 

Ezen a napon, neves hazai alkotók fogtak össze a kislány megsegítésére egy jótékonysági aukció keretein belül. 

A rendezvényről készült kis filmet, a kislánnyal és édesanyjával készített interjúm  az alábbi linkre kattintva eléritek!

Ezúton is szeretném megköszönni Kollégáimnak ezt a csodálatos kis filmet!