A Life Care termékek értéke

2018.01.06

A Life Care portfólióban szereplő termékek prémium termékek, amiket a világ legfontosabb BIO kozmetikum, étrend kiegészítő és mosó- és tisztítószer gyártói fejlesztettek ki. 
Minoségük független szervek által nemzetközileg elismert bizonyítványok támasztják alá, mint a BDIH vagy ECOCERT és az Egészségügyi Minisztérium Romániában.


A BDIH szabvány meghatározza, hogy melyek azok a termékek, amik az összetevőket alkothatják, milyen tartósító anyagokat alkalmazhatnak és biztosítják, hogy a terméket nem tesztelték állatokon. Elvek, amelyek a BDIH koncepciót formálják az " ellenőrzött természetes kozmetikumok" -at illetően, a következők: a természet óvása - az elsődleges használt nyersanyagok kitermelésekor a természetet kevésbé kell felbolygatni, figyelembe véve az állatok védelmét. Tilos a növények vagy állatok örökletes tulajdonságának genetikai manipulálása vagy beavatkozása; késztermékek alapanyagainak óvatos megmunkálása, kémiai reakciók feltételezésének elkerülésével. A csomagolásnak gazdaságosnak kell lennie és tartsa tiszteletbe a környezetet; az ellenőrzött természetes kozmetikumok nem tartalmazhatnak szintetikus anyagokat, potenciálisan csökkentett allergén anyagokat viszont tartalmazhatnak. Az ECOCERT öko termékeket ellenőrző és minősítő nemzetközi szervezete, amely európai, hazai és a nemzetközi hatályban lévő jogszabályokkal ellenőrzi az öko termékek megfelelőségét. Az ECOCERT minősítésű termékek nem tartalmaznak: ásványi olajokat, szilikont, emulgeálószert, mint a PEG, Parabeni, szintetikus illatanyagokat vagy oldószereket, mint a Propylene Glycol.

Life Care termékek összes összetevői gondosan kiválogatott és feldolgozott anyagok annak érdekében, hogy a szervezetre való értékük maximális legyen. A Life Care termékek, legyenek azok természetesek, összetevői tartalmazzanak szerves anyagokat vagy hogy 100%-ban BIO termékek, az egészséges alternatívát jelentik a szervezet karbantartására és óvására, allergiás vagy érzékeny embereknek is bátran ajánlott termékek.