Örömteli élet   Életmód Program                                           

,,A Föld egyszerre borzasztó és gyönyörűséges hely. Te, mint egyén lehetsz itt boldog, vagy akár boldogtalan is. A lehetőség, a csoda benned van, tőled függ, mit kezdesz az életeddel." 

2017.-ben született meg az Örömteli élet Életmód Program.

A program saját tapasztalataim, a pozitív pszichológia legjelentősebb elméletei, és a boldogságkutatások eredményei alapján kidolgozott életmód program, melynek célja az, hogy elvezessen a testileg-lelkileg egészséges örömteli élethez.

Célom rávilágítani, hogy van kiút! Szeretném visszaadni az emberek elveszett hitét, szeretnék olyan eszközöket átadni, melyek lehetővé teszik az élet nehézségeivel szembeni megküzdést, és hozzájárulnak a testi-lelki egészségünk eléréséhez, és fenntartásához.

A programmal továbbá szeretnék rávilágítani arra is,  hogy a boldogság csak részben függ a körülményektől, de nagyobb részt tőlünk. Illetve arra is, hogy, ha minden nap tesz érte az ember, dolgozik azon, hogy örömteli élete legyen, a munkájának meg lesz a gyümölcse. 

Az örömteli élet nem tökéletes életet jelent. Azt hiszem, ahányan vagyunk, mindannyian másképp fogalmaznánk meg azt, hogy mit is jelent valójában az örömteli élet, és milyen is az. A számos különböző elképzelés mellett abban azt hiszem mindannyian egyetértenénk, hogy az az ember, aki örömteli életet él, örül annak, hogy él, szereti az életet, látja benne az értéket, örömöket, a legnehezebb napok, és problémák közepette is. 

Az Örömteli élet egyfajta életstílus, mely némi tanulással, és sok-sok gyakorlással bárki számára elsajátítható, aki célként tűzi ki azt, és tesz is érte!

Az Örömteli élet szempontjából fontos témákkal ezen az oldalon is szeretnék foglalkozni, de a teljes program hamarosan könyv formájában elérhető lesz.

Legyen Neked is örömteli az életed!