Örömteli élet- Történetek

,,Hálásan Köszönöm, hogy az élet összehozott minket, még ha személyesen nem is találkoztunk sosem. Pánikbetegséggel, szorongással és ennek testi tüneteivel éltem mindennapjaimat. Hála Neked, hogy reményt és segítséget adsz a mindennapokhoz.

Köszönöm a házi feladatokat, az útmutatásokat. A segítségükkel napról-napra egyre jobban haladok a gyógyulás felé. Már megtudok tenni olyan dolgokat, amikre egyedül képtelen voltam hónapokig. Vannak megtorpanások, megingások, de Te mindig ott vagy, hogy biztass! Köszönöm,hogy Veled és a te technikáddal a gyógyulás útjára léphetek!

Hálás szívvel köszönöm!"  (Marianna, 38 éves) 

 

Az év első napjaiban fordult hozzám Ő, akire azóta is nagyon büszke vagyok, és hálás azért, hogy részese lehetek életének, csodálatos fejlődésének! Találkozásaink során, nem tudok nem gondolni ominózus telefonhívására, mely vészkiáltás, és közös utunk kezdete is volt egyben. Azóta hihetetlen változáson ment keresztül, és ma már erős NŐként éli mindennapjait, aki új célokat tűzött ki, és tesz is mindennap azok eléréséért!  

,,Egy olyan élethelyzetbe kerültem amit soha sem gondoltam volna, hogy megtörténhet velem. Először azt hittem megoldom egyedül, de kiderült ezt segítség nélkül lehetetlen! Nagyon mély pontra jutottam amikor hozzád fordultam, hogy segíts ebből kimozdítani. Teljesen elvesztettem az önbizalmam, úgy éreztem én már nem vagyok szerethető és sose lehetek boldog! Nagyon sokat jelentett az a pozitív, megértő és megerősítő segítség amit nyújtottál nekem, hogy úgy érezzem én már csak győztesen jöhetek ki ebből a helyzetből! Rávezettél arra az útra ami előre visz, új célokat tűztem ki, többet figyelek magamra, csak a pozitív dolgokra figyelek! A feladatok és technikák amit segítségül kaptam Tőled egy új "ajtót" nyitottak ki előttem és úgy érzem jó úton járok, hogy át is lépjek rajta a régit pedig bezárjam!" 

(V. Ágnes)