Life Care- Webáruház

Amikor a piacon lévő étrend-kiegészítők után kutattam, és azokat tanulmányoztam, akkoriban bukkantam rá a Life Care-ra. Előtte nem hallottam róla, így háttér ismeretekkel nem rendelkeztem.

Life Care még 2006 óta kifejlesztett egy programot a társadalmi felelősségre, ami a vállalat magatartását irányítja minden érdekelt féllel szemben: partnerek, munkavállalók, beszállítók, közösség, környezetvédelem, részvényesek.

A Life Care portfólióban szereplő termékek prémium termékek, amiket a világ legfontosabb BIO kozmetikum, étrend kiegészítő és mosó- és tisztítószer gyártói fejlesztettek ki. Minoségük független szervek által nemzetközileg elismert bizonyítványok támasztják alá, mint a BDIH vagy ECOCERT és az Egészségügyi Minisztérium Romániában.
A BDIH szabvány...

A Life Care Corp. az első olyan román BIO vállalat, amely 2005-ben hazai szinten kozmetikai termékeket, mosó- és tisztítószereket és táplálékkiegészítőket forgalmaz, amelyek mind nemzetközileg elismert termékmárkák. A vállalat alap ötletei már a kezdetektől fogva: az egészséges élet támogatása, másokkal szembeni felelősség és a természet óvása.