Vesztesekből győztesek- Győzelem a múlt felett

2017.12.10

                                                                                                                      

Fél évvel ezelőtt, amikor megszületett az Örömteli élet, nem jelöltem ki célközönséget. De mindeközben úgy hozta az élet, hogy hétről hétre figyelmem fókuszába kerültek azok az emberek, akik életük egy korai szakaszában gyermekként, vagy életük egy későbbi szakaszán, felnőttként lelkileg megrázó, fájdalmakkal teli, traumatikus eseményeken mentek keresztül, és a mai napig ezek árnyékában élnek. Ahogy telt az idő egyre közelebb kerültek hozzám ezek az emberek, az őket érintő problémák, problémáik körül keringő kérdéskörök, melyek között vannak olyanok, amelyek egyáltalán nem idegenek és ismeretlenek számomra, mert életem egy korábbi szakaszában, vagy szakaszaiban nekem is szembe kellett néznem hasonló nehézségekkel. Múltam kapcsán azt kezdtem érezni, hogy ők azok, akiknek a legtöbbet tudok átadni a múltban szerzett tapasztalataimból, ugyanakkor ők azok, akiknek a legnagyobb szükségük van arra, hogy valamiféle vezérfonalra találjanak, mely segít a múltbeli sérelmek feldolgozásában, visszaadja elvesztett hitüket, és utat mutat, mely elvezet az örömteli élet felé. 

A jövőben az oldalon olyan elméleti és gyakorlati tartalmak lesznek elérhetőek, melyek segítségükre lehetnek azoknak, akik a fenti sorok alapján magukra ismertek és szeretnének változtatni életükön. Amihez feltétlenül szükség lesz hozzá: szorgalom, kitartás, és elszántság. 

Valamint Facebook-on, zárt csoport formájában lehetőség van "sorstársakkal" való megismerkedésre, élmények, tapasztalatok megosztására, egymás segítésére. 

Légy Te is Győztes!

Eredményes munkát kívánok!

Viki