Varázsoljuk szebbé egy Nagymama születésnapját

2017.11.26

Az ünnepek szólhatnak varázslatos percekről, szeretetteljes órákról, emlékezetes, meghitt találkozásokról, de ugyanakkor ott húzódhat az ünnep perceiben a szomorúság, hiány, és fájdalom érzése is. Egy szeretett személy hiánya, fizikai és/ vagy érzelmi távolsága, esetleg elveszítése árnyékként boríthatja be az ünneplés perceit. 

Az elmúlt nap érkezett el hozzám egy levél, amit most szeretnék veletek megosztani, annak reményében, hogy közöttetek is lesznek olyanok, akik csatlakoznak majd hozzám!

Orosházán él egy Nagymama, aki hamarosan ünnepli 83. születésnapját. Az idei születésnap sajnos nem lesz felhőtlenül boldog, és teljes, de hiszem azt, hogy MI is tehetünk azért, hogy néhány kedves szóval szebbé varázsoljuk Jutka néni születésnapját!  

Kedves ismerősök-ismeretlenek! 

Tudom hogy ez a csoport koránt sem erről szól, viszont szeretném, ha sok-sok kedves emberhez eljutna az üzenetem, ezért próbálok minden követ megmozgatni. Ha már egyetlen ember van közöttetek, aki úgy gondolja szívesen írna az Én kedves Nagymamámnak akkor nekem már megérte!!

A Nagymamám idén Dec.10-én tölti be 83.életévét, és mivel sajnos nem tudok vele együtt ünnepelni, hiszen ami most elválaszt minket az 1600km, így "általatok", a Ti segítségetekkel szeretném szebbé tenni az Ő születésnapját. Arra szeretnélek Titeket kérni, ha szánnátok erre időt és írnátok neki akár csak egyetlen egy köszöntő sort is! Tudom, hogy addig még 2hét van hátra, viszont szeretném, ha minél több emberhez eljutna ez a kis "akcióm" és minél több levélre bukkanna a postaládájában. Én bízom bennetek és nagyon remélem hogy a drága, imádott Nagymamám szíve megtelik majd csupa örömmel amikor a kedves sorokat olvassa! Ha számíthatok rátok, kérlek a leveleket azon a héten adjátok fel, mivel 10.vasárnap lesz, így mindenkit arra kérnék hogy Dec.4-től(hétfő) kezdődően, erre a címre küldjétek: 

Bokor Sándorné "Jutka néni" 

5900, Orosháza, Kazinczy utca 9. 1/5.

Előre is köszönöm mindenkinek, aki szán erre időt! Remélem sikerül ezzel mosolyt csalnom az arcára!!! 

Legyen szép napotok! 

Zsanett