Útonlévőknek

2017.11.01

,,Hordozd a gyertyát, lángoljon benned, annyian várják, oly sok szív fáj. Törd át az éjjelt, hagy lássák fényed, tartsd a gyertyát, mert szükség van rá. Óvd a lángját, mert szükség van rá."

(Magyar Continental Singers)

Az év tavaszán Isten a fenti sorok segítségével indított útnak, melynek eredményeként született meg az Örömteli élet. A kezdeti nehézségek leküzdése után napról napra körvonalazódni látszottak a dolgok, és kirajzolódott egy kép, így már csak a megvalósítás maradt hátra. Amikor még csak tervezgettem, és elindultam ezen az úton, meg sem mertem gondolni, hogy rövid időn belül milyen sokan fogtok csatlakozni hozzám, és, hogy mennyire sokat fogok kapni ezáltal. Mára már azt érzem, az én "szerelemgyermekem" lett az Örömteli élet.

Többen vagytok, akik segítségért fordultatok hozzám ... és vannak köztetek olyanok is, akikkel rövid idő alatt nagyon szép eredményeket sikerült elérnünk. Együtt! Közös erővel! Ezt azért tartom fontosnak kiemelni, mert a héten többen is voltatok, akik úgy fogalmaztatok, hogy : ,, Hála Neked..."! Nagyon szépen köszönöm a sok kedvességet, amit kapok Tőletek, de én arra kérlek Benneteket, hogy legyetek hálásak Önmagatoknak is, legalább annyira, mint nekem. Mégpedig azért, mert Ti vagytok, akik küzdötök, minden erőtökkel és kitartásotokkal! Tudom, időnként nagyon nem tetszik egy-egy aktuális feladat, gyakorlat, de végzitek hősiesen! Én csak az utat mutatom, és azt teszem, amit tennem kell. Azt, amire elhívást kaptam. És örömmel teszem!

Lehet, hogy nem tartotok még ott, ahol szeretnétek, de gondoljatok arra, hogy minden egyes nappal távolabb vagytok attól a ponttól, ahonnan indultatok, és közelebb célotok felé! Időnként lehet úgy érzitek, fogytán az erőtök ... érthető! Az éj után jön egy új nap, amikor lehetőség van újult erővel nekivágni az útnak!

És ahogy eddig tettem, továbbra is nagyon drukkolok Nektek! :)