Hit és győzelem!

2017.06.03

Ez a hét is tartogatott sok meglepetést. Az egyik meglepetést a Tőletek kapott levelek jelentették. Köszönöm Nektek a kedves, megtisztelő szavakat, és a bizalmat is. ❤

Egy valamit szeretnék elmondani Nektek! Semmi olyan különleges képességgel nem rendelkezem, amivel Ti ne rendelkeznétek! Nem vagyok sem erősebb, bölcsebb, ügyesebb, mint Ti! Ne higgyétek! 😁

Így Nektek is sikerülhet mindaz,ami Nekem sikerült! ☺ Higgyetek magatokban, bár tudom, vannak helyzetek, és olyan állapotok, amikor ez nem megy könnyen! De tudjátok mit?! Én hiszek Bennetek, hiszem azt, hogy rendelkeztek annyi erővel és kitartással, ami egy-egy emberpróbáló élethelyzettel való megküzdéshez szükséges!

És, ha kell szívesen megerősítelek Titeket ebben 😁, mert olyan jó tudni azt, hogy hisz Bennünk valaki, azokban a percekben is,amikor Nekünk ez nem megy.

Én a Keresztapukámnak életem végéig hálás leszek ezért az élményért, Ő mindig hitt bennem és teszi ezt a mai napig. Megtanított küzdeni, önmagamban hinni. Müller Péter sorai összefoglalják mindazt, amit Ő tanított nekem:

,,Minden tavasz: egy győzelem. A természet győzelme. És hatalmas küzdelem áll mögötte, csak nem látod. Élvezd a küzdelmet! És higgy a győzelmedben.

,,Ne hidd, hogy minden évben egyszerűen csak "kitavaszodik". Ez nem magától megy. Minden mag és minden növény megküzd érte, hogy fölébredjen a téli tetszhalálból, és újra szép legyen, és ünnepelhesse az életet.

Így vagy te is. Semmi sem lesz "magától" a tiéd. Megszületned is küzdelmes volt. Élni is. Tanácsolom: tanuld meg élvezni a küzdelmet. De ezt csak akkor tudod, ha hiszel magadban. És hiszel a győzelmedben. Akkor a harcod nem elkeseredett lesz, hanem játékos.

Van valaki benned, aki ezt tudja. És föl tud állni a padlóról. És újra tudja folytatni a csatát. És hisz abban, hogy eljön majd a te időd. És előbb-utóbb kijutsz a napra. És megszépülsz. És kivirágzik az életed. Csoda van - de ne várj rá, mert te magad csinálod. Az a valaki csinálja, aki benned él, s mindezt tudja."

Nagyon szép napot kívánok Nektek!