Az első Örömteli élet karkötő

2017.06.24

Ahogy már korábban írtam egyik bejegyzésemben, nagy álmom volt, hogy az Örömteli életnek saját, egyedi, az oldal profiljának megfelelő karkötője legyen. 

Ezzel a céllal sétáltam be a Monper Gyöngyboltba (Debrecen, Széchényi u.), ahol minden segítséget megkaptam az álmom megvalósításához. 

Minden egyes látogatás alkalmával szebbnél szebb gyöngyökre találtam, újabb és újabb ötletekkel találkoztam... mindemellett minden alkalommal magával ragadott az üzlet varázsa... Így mára egy újabb időtöltéssel bővült az én-idős tevékenységeim listája ... Kikapcsolódást és feltöltődést nyújt a boltban való nézelődés, tervezgetés, majd a megvalósítás.

És akkor most szeretném Nektek megmutatni az első Örömteli élet karkötőt, ami azt gondolom mindig az egyik legkedvesebb lesz számomra! :)  

,,Minden növényi ábrázolás közül az életfa a legösszetettebb és legegyetemesebb jelentésű. Utal életre és halálra, az örök fejlődésre és növekedésre, a folytonos megújulásra. A mélylélektan a gyökér, törzs, korona hármasát a ösztön-én, én, felettes-én kifejeződéseként értelmezi. A világfa a magyar népmesék világképében az ÚT, amelyen a mesehős az égbe vagy az alvilágba jut. 

(Forrás:http://eletfa.uw.hu/eletfa.html )

Ezúton szeretnék köszönetet mondani, Héder Viktóriának a Monper Gyöngybolt tulajdonosának, valamint Veres Tímeának, a sok segítségért, és kedvességért, amit kaptam!

Köszönöm, hogy hozzásegítettetek az álmom megvalósításához!