Az ölelés világnapja alkalmából

2017.10.15

Kedves Olvasóim, Követőim, Ismerőseim és Barátaim! Egy újabb hetet tudunk magunk mögött, ami sokunk számára nagyon tartalmas volt. Van, akiknek pozitív élményekben gazdag, van, akiknek megpróbáltatásokkal teli hét áll a háta mögött! Köszönöm leveleiteket, visszajelzéseiteket, beszámolóitokat, amelyeket nagyon nagy örömmel olvastam! Veletek örülök minden apró eredménynek, minden újabb lépésnek, és nagyon drukkolok Nektek! 

Ma van az ölelés világnapja. Az én életemben nagyon fontos szerepe van az ölelésnek. Azt gondolom és hiszem, hogy az egyik legcsodálatosabb gyógyszer, amit embertársainknak adhatunk. Egy öleléssel egyszerre adhatunk szeretetet, hitet, bizalmat, gyengédséget ... és mindez hitetetlen erőket képes megmozgatni. Óriási ajándék.

Sokszor kerültem életem során olyan helyzetbe, amikor úgy éreztem, hogy minden szó kevés. Mondhattam volna bármit az adott helyzetben, nem sikerült volna vigaszt nyújtanom, ekkor úgy éreztem, egy eszköz még ott van a kezemben, az ölelés. Ezt éreztem a héten is, amikor egy számomra nagyon kedves Olvasóm halálos ágyánál tettem tiszteletem. Hosszasan gondolkodtam, mit tudnék mondani, amivel segítségére lehetnék a mellettem lévő gyászoló családnak, akik szívszaggató fájdalmat élnek meg. Azt éreztem, egy ölelés minden szónál többet ér...

Nagyon szép estét kívánok és szerető ölelésem küldöm Nektek!