A legszebb születésnapi ajándék

2017.10.31

Hálával a szívemben gondolok vissza az elmúlt napokra. Az idei volt életem egyik legszebb születésnapja. Hogy mitől volt számomra nagyon különleges? Tele volt meglepetésekkel, lélekközeli pillanatokkal... és valóra vált egy újabb, régóta dédelgetett álmom.

Az első meglepetésekben pénteken este volt részem a Boldogságprogram klubtalálkozóján. Nagy ajándék számomra minden egyes találkozó, amit jó hangulatban, pozitív szemléletben töltünk együtt a boldogság jegyében. De ez a mostani más volt, mint a többi. Szebb volt, mint a többi. 

Egy meseszép "hálakövet" kaptam attól a csodálatos embertől, aki elindított engem ezen az úton, akinek köszönhetem azt, hogy a tegnapi nappal klubvezetővé válhattam. Hiszem azt, hogy ajándékul kaptam Őt ... Akiért és akinek, míg élek hálás leszek. Ő az, aki példakép szakmailag, példakép emberileg. Tanítóm. És több annál ... biztosan volt már Neked is olyan élményed, (de ha nem, akkor kívánom, hogy legyen részed benne), hogy, mikor találkoztál valakivel azt érezted, mintha már régóta ismernétek egymást, pedig nem. Mintha belelátnátok egymás lelkébe, és fél mondatokból, egy-egy szóból megértitek egymást. Annyira hasonló lelkibeálltódásással rendelkeztek... Ma is többször rácsodálkoztam arra, hogy Ő tudja, azt, amit én ki sem mondok. Mint az anya, aki félszavakból megérti gyermekét. És tudja, hogy mikor mire van szüksége. A legszebb születésnapi ajándékom ez a csodálatos kapcsolat, aminek köszönhetem azt, hogy valóra vált egy újabb és számomra nagyon fontos álmom.

Másfél évvel ezelőtt találkoztam és ismerkedtem meg a Jobb Veled a Világ Alapítvánnyal, valamint az alapítvány elnöke, Bagdi Bella, Prof. Dr. Bagdy Emőke, és Prof. Dr. Oláh Attila nevéhez kapcsolódó, mára nagysikerű Boldogságprogrammal. Már ekkor úgy éreztem, hogy nagyon szeretnék csatlakozni a programhoz, és szeretném a mindennapjaim a program tükrében élni. Nagyon rövid idő alatt jelentős változásokat tapasztaltam az életemben a programnak köszönhetően, amelyek a közvetlen környezetem számára is nyilvánvalóvá váltak, így egyre nagyobb vágyat éreztem arra, hogy idővel klubvezetővé váljak, és minél több embert indíthassak el a boldogság felé vezető úton. 

Régóta vártam már a tegnapi napot! Tegnap valóra vált ez az álmom! Ennél szebb ajándékot nem is kaphattam volna!

Hiszek a változásban! Hiszem azt, hogy szeretettel sok mindent el lehet érni, meg lehet valósítani! Hiszek abban, hogy a boldogság tanítható és tanulható! És továbbra is hiszem azt, hogy az én dolgom az, hogy minél több embernek segítséget nyújtsak! Akik elveszettnek érzik magukat, mint én egykor, azoknak utat mutassak és segítő kezet nyújtva indítsam el őket az úton, mely a boldogság felé vezet!

Szép estét kívánok Nektek!