A világ legszebb üzlete- "Go" a végtelenbe                                                                                                                                                                                                                            

Bemutatkozásom elolvasásával megismertétek az élettörténetem egy részét, tisztában vagytok azzal, hogy honnan indultam. Mésfél évtizedes küzdelem után, amely során időnként testileg és lelkileg is egyaránt életveszélyben voltam, elhatároztam, hogy szeretnék mindent megtenni annak érdekében, hogy "meggyógyuljon az életem", és egy nap egészéges, boldog életem lehessen. Eddig a pontig az életben maradásért küzdöttem, ezt követően a boldogságomért kezdtem el küzdeni. Minden egyes nap igyekeztem tenni a célomért, és szebbnél szebb álmokat szőttem. Bár tisztában voltam vele, hogy nagyon nehéz lesz elérni álmaim, mert fiatalként nekivágni az életnek, olyan anyagi biztonságot teremteni, ami lehetővé teszi álmaim megvalósítását, nem lesz könnyű feladat.

Természetesen nehézségek ezután is jöttek az életembe, de miután megtaláltam az utam, a nehézségek megoldásához, az emberpróbáló helyzetek leközdéséhez segítséget is kaptam.

Márciusban egy csodálatos ajándékot kaptam az élettől, ami gyökeresen megváltoztatta az életem. Szoktam én ezt lehetőségként is emlegetni, de sokkal helytállóbb a "CSODÁLATOS ÉLETET ÁTFORMÁLÓ AJÁNDÉK" megnevezés. 

Egy olyan ajándékot kaptam, aminek köszönhetően egy olyan úton indulhattam el, ami lehetővé teszi azt, hogy minden álmom, még a legmerészebbeket is elérhessem, és egy olyan életstílust képviseljek, egy színvonalú életet élhessek, amire minden ember vágyik, amit minden ember megérdemelne, ettől függetlenül nagyon keveseknek adatik ez meg. 

Nagyon hálás vagyok azért, hogy ott van a kezemben az a lehetőség, hogy ezt az ÉLETET ÁTFORMÁLÓ CSODÁLATOS AJÁNDÉKOT, amit én kaptam, és aminek én nagyon sokat köszönhetek, továbbadhassam, ezzel egészségtudatosabbá, teljesebbé, boldogabbá téve mások életét. Majd ők maguk is tehetnek azért, hogy a környezetükben élőknek is hasonlóan csodálatos élete legyen. 

Én nagyon várom, hogy minél többen velem tartsatok, és osztozhassunk egymás sikereiben, örömeiben, és részese lehessünk egymás csodákkal teli életének!


Egy új mérföldkő

Egy tavasszal írt levél azoknak, akikért nagyon hálás vagyok ... mert nekik köszönhetem azt, hogy elindultam ezen a csodálatos úton, és tegnap egy új mérföldkőhöz érkeztem.

,,Nagyon vártam már ezt a napot, hogy végre belevághassak! ☺Köszönöm Nektek az elmúlt hónapokban nyújtott sok-sok segítséget! Más és más módon tettétek ezt, de mindannyian kellettetek ahhoz, hogy azt kapjam, ami minden földi ember számára a legértékesebb és megfizethetetlen! ❤Kíváncsisággal és örömmel a szívemben indulok el ezen az úton... Hiszen Ti példaként álltok előttem. A Ti példátok bizonyítja, ezen az úton elképesztő csodák várnak ránk! Ti már bebizonyítottátok, hogy kitartó munkával minden álmunk valóra váltható, ha követjük az előttünk állókat, akik mindent megtesznek azért, hogy minél előbb célba érjünk és újabb álmokért küzdhessünk. 

Köszönöm, hogy Veletek álmodhatok, és haladhatok az úton álmaim elérése felé! 
Büszke vagyok Rátok és hálás Értetek!
És remélem hamarosan Ti is büszkék lehettek majd rám!" 😉❤